« terug naar vorige pagina

Huisarts L. Broek

Werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

In september 2017 heb ik de huisartspraktijk van dokter van Duijn overgenomen. Na 36 jaar praktijkhouderschap ging hij met pensioen.

De praktijk kende ik op een hele prettige manier vanuit mijn opleidingsjaar in 2011. In dat jaar bemerkte ik dat een dorpspraktijk met een persoonlijk karakter mij erg aanspreekt.

Daarbij ontdekte ik ook dat ik mij erg prettig voelde in het dorp Katwijk en het heerlijk is om in de nabijheid van de duinen en zee te kunnen zijn. In 2015 zijn wij dan ook in Katwijk komen wonen en zijn Sjoerd en ik inmiddels de trotse ouders van onze zoon Florian en dochter Rosalie.

Ik hoop voor de toekomst met veel plezier bij te kunnen dragen aan uw gezondheid. In de praktijk streven wij er als team in elk geval naar om iedere dag opnieuw goede zorg te kunnen leveren.