« terug naar vorige pagina

Huisarts T. Bonten

Werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam als huisarts bij praktijk Broek. Hier werk ik twee en een halve dag. Eerder heb ik in 2014 bij Dr. Van Duijn gewerkt als huisarts in opleiding. Ik ben 34 jaar, kom oorspronkelijk uit Limburg, maar woon sinds 2003 in Leiden. Samen met mijn vrouw (ook huisarts) en twee dochters woon ik in Leiden. Ik houd erg van muziek, van klassiek tot house, pop en jazz. Ik speel piano, gitaar en ik zing graag.

Verder hebben we een tuin waar ik graag in werk. Ik ben geïnteresseerd in auto’s, technische snufjes, economie, reizen en kunst. Ook probeer ik regelmatig op de racefiets te zitten voor een rondje door de prachtige duinen van Katwijk. Ik vind het erg prettig werken in Katwijk en geniet van de goede vis en de mooie kust.

Naast mijn werk als huisarts werk ik twee dagen als onderzoeker in het LUMC op de afdeling huisartsgeneeskunde. Als huisarts en onderzoeker gaat mijn interesse uit naar hart- en vaatziekten. Ik doe bijvoorbeeld onderzoek naar pijn op de borst, een gezonde leefstijl en het ’s avonds innemen van aspirine. Daarnaast zit ik in de redactie van het boek Kleine Kwalen in de huisartsenpraktijk en doe ik onderzoek naar schimmelnagels.