« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner Jannette Roubos-Plug

Werkt op dinsdag en donderdag

Na de middelbare school ben ik gaan werken in de thuiszorg (schoonmaak). Dit was de eerste keer dat ik kennismaakte met de zorg en ik merkte dat ik meer wilde doen en weten. Na een jaar schoonmaken ben ik gaan werken/leren in de Wilbert en heb mijn verzorgende-IG diploma behaald. Vervolgens heb ik 3 maanden vrijwilligerswerk gedaan in Ghana. Ik voelde dat ik nog steeds ‘meer wilde’ in de zorg. Ik ben gaan werken/leren in het Alrijne Ziekenhuis. Na het behalen van mijn diploma verpleegkunde heb ik een aantal jaren gewerkt op de afdeling interne geneeskunde.

De reden van mijn vertrek daar was de reorganisatie en daarbij was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en opleiding. In 2011 ben ik bij dr. van Duijn in dienst gekomen en heb de opleiding tot praktijkverpleegkundige somatiek behaald. In deze tussentijd ben ik getrouwd en heb twee mooie dochters gekregen, Julia & Suze.

De reden dat ik hier nog steeds werk: we hebben een heel gezellig team. De korte lijnen met elkaar en het laagdrempelige persoonlijke contact met de patiënten maakt dit een fijne werkplek. Daarbij blijft de chronische zorg een uitdaging, steeds weer komen er nieuwe inzichten en behandelingen die wij kunnen toepassen in ons dagelijks werk bij patiënten met longziekte, diabetes, hart- en vaatziekte en de kwetsbare ouderen.