« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner Nelleke Knöps-Hoek

Werkt op maandag en woensdag

Katwijk is mijn geboortegrond. Ik woon hier met mijn man, zoon en hondje Puck. Onze 2 dochters zijn inmiddels volwassen en het huis uit. Naast schilderen en wandelen met de hond, is de moestuin mijn grootste hobby. Heerlijk om bezig te zijn in de grond en alles te zien groeien en bloeien!

Het werk als praktijkondersteuner doe ik nu zo’n 12 jaar. Ik zie vooral patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, COPD en astma. Naast de gebruikelijke controles geef ik uitleg over het ziektebeeld, de medicatie en adviseer ik over een gezonde leefstijl. Het mooiste van mijn vak is toch het contact met de patiënten. Ieder mens is uniek, ieder komt met zijn/ haar eigen verhaal en dat maakt dat mijn werk altijd boeiend blijft.